Covid 19 Önlem Ürünleri

Çin’de başlayıp, bugün tüm dünyanın sorunu haline gelen Covid 19, bir salgın hastalık olarak çevremizi sarmış durumda ve bizim de buna uygun bir yaşam şekli geliştirip, önlem almamız gerekiyor. Bu önlemlerin uygulanması sürecinde ise insanları bilgilendirmek ve uyarmak şart… Covid 19 önlem ürünleri adı verilen, çeşitli baskı ürünleri ise tam olarak bu amaçla hazırlanıyor. Şöyle ki; bugün çeşitli mağazalar, AVM, banka ve market gibi yerlerde insanlar ile karşılaşıyoruz. Fakat bir uyaran olmadığı durumda “mesafeni koru” uyarısını göz ardı edebiliyoruz. Bu durumda ise riski daha da arttırmış oluyoruz. Üstelik alışverişin dışında hastane, eczane ve benzeri yerlere zorunlu ziyaretlerimiz de olabiliyor ve bu durumda sosyal mesafeye dikkat etmek çok daha önem kazanıyor.
Covid 19 önlem ürünleri, bu tür uygulamaların daha dikkatli bir şekilde uygulanması için uyarılarda bulunur. Bu sebeple de insanların kolayca görebileceklerini noktalarda konumlandırılırlar. basyolla.com ‘da 3 farklı grupta Covid 19 önlem ürünleri görülebiliyor. Cepli dosya, kartvizit, sticker ve katalog gibi pek çok farklı baskı ürününe ulaşabildiğiniz bu adreste, çeşitli yüzeylerde insanların kolay görebileceği noktalarda konumlandırabileceğiniz etiketler ile karşılaşacaksınız. Diğer taraftan doğrudan görülebilen posterler, önemli bir önlem ürünlerinden biridir ve bunun yanı sıra özellikle sıra beklemenin gerektiği noktalarda zemine yapıştırılacak olan mesafeni koru etiketleri bir diğer dikkat çeken alternatiftir.

Covid 19 Önlem Ürünlerinin Özellikleri

Covid 19 önlem ürünleri, özel bir tasarıma sahiptir. İnsanların dikkatini çekecek noktalarda konumlandırılmalarının yanı sıra, kullanım noktasına uygun bir baskı tekniği ve tasarım ile göze çarpar. Bugün kartvizit tasarım ve sticker etiket gibi özen isteyen konularda başarılı işler ortaya koyan basyolla.com ekibi, Covid 19 önlem ürünleri için de özenli bir çalışma yürütüyor. Düz ve temiz bir zemine kolayca yapıştırılabilecek ürünler sunuyor. Bir spatula yardımı ile içinde hava baloncuğu kalmayacak şekilde kolayca uygulanabilir ve hızlı bir şekilde insanlara mesafeni koru mesajı verebilir. Üstelik standart temizlik uygulamalarında da zarar görmeyecek, sorunsuzca kullanılabilecektir.

Hiç birimiz bu sürecin daha fazla devam etmesini istemiyoruz ve umarız en yakın zamanda sona erer ama burada bulacağınız Covid 19 önlem ürünleri, uzun ömürlü kullanıma uygun tasarlanmıştır. Bu sayede çeşitli etkenlere bağlı olarak ortaya çıkan deformasyonlar ile etiket ya da poster değişikliği yapmanıza, bu hassas süreçte bu işlem ile tekrar uğraşmanıza gerek kalmaz. Dijital baskı avantajları sayesinde hızla hazırlanıp kullanılabilecek olması ise önemli bir özellik olarak değerlendirilebilir.

Birincil Önlem: Güvenli Alanların Yaratılması

Kartvizit, sticker, katalog, cepli dosya ve çok daha fazlasında uzmanlaşmış olan ekibimiz, bu hassas dönemin sağlıkla atlatılması için hizmet veriyor. Hem mesafeni koru etiketleri hem de benzeri sticker etiket ürünler ile kartvizit tasarım gibi işlemler ile bunu sürdürüyor. Hem işyerlerinde, hem de insanların kalabalık olarak bulunduğu market, hastane ve benzeri noktalarda daha güvenli bir ortamın yaratılmasın bu şekilde küçük bir katkıda bulunuyoruz. Bu durum aslında her işveren için bir tür sorumluluktur. Kullanılan Covid 19 önlem ürünleri ile ortamın ne kadar güvenli hale getirilebildiği ve ne kadar çok insanın bu şekilde korunabildiği net bir şekilde gözlenmiştir ve bugün özellikle belli bir kalabalığın üstüne ulaşan yerlerde bu uygulama gerçekleştirilmektedir.

Nitelikli bir tasarıma sahip olup, dikkat çekmeyi başaran, bununla birlikte kalitesi ile pratik bir kullanıma sahip olan Covid 19 önlem ürünleri, basyolla.com üzerinden rahatlıkla sipariş edilebilir ve bu alışveriş sürecinde de “mesafeni koru” sloganına uygun hareket edilmiş olabilir. Bunun için oldukça kısa zamana ihtiyacınız var. Birkaç dakika içerisinde sipariş oluşturabilir ve hızla teslim edilen Covid 19 önlem ürünleri ile güvenli ortamlar yaratabilirsiniz.