Online Baskı Sipariş Oluşturma Süreci

Mümkün olan en basit şekilde sipariş oluşturmanızı sağlayan bir online baskı sistemimiz var. Çünkü sizi teknik detaylarla sıkmak ve sipariş oluşturma sürecini de karmaşık bir hale getirmek istemiyoruz. En basit şekilde ve oldukça hızlı davranarak sipariş vermeniz, tasarımlarınızı baskıya yollamanız mümkün olmaktadır. Hemen detaylara bakalım ve sipariş verme sürecinin nasıl ilerlediğini, online baskı merkezi olarak nasıl bir hizmet verdiğimizi görelim.

Ürün Seçimi

Online baskı işinde ilk iş olarak bastıracağınız tasarımın türüne uygun kategoriye gelmelisiniz. Kartvizit, etiket, menü, sticker, tanıtım, katalog ve promosyon ürünleri ile daha pek çok farklı seçenek ile karşılaşacaksınız. Davetiyeler, Amerikan servisler ve kanvas tablo gibi özel ürünler de cabası… İstediğiniz baskı türünü seçtikten sonra ise o ürüne dair bazı özel bilgileri seçmeniz gerekiyor. Örneğin, bir kartvizit baskısında ebat, kağıt türü, baskı yüzü ve baskı adedi gibi pek çok soru sizi bekliyor olacaktır. Bunlar size özgü bir baskıyı mümkün kılan önemli detaylar… Mevcut tasarımınızı da göz önünde bulundurarak bu detayları seçerek, adım adım siparişinizi tamamlayabilirsiniz. Detayları seçtikten sonra, sıra tasarıma geliyor.

Dosya Yükle ya da Kendi Tasarımını Oluştur

Mevcut bir tasarımınız varsa, bunu sisteme yükleyerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz. Dilerseniz online tasarım panelimizi ya da canva‘yı kullanarak kendi tasarımınızı oluşturabilirsiniz. Kartvizit, sticker ya da katalog gibi dilediğiniz ürünü seçip, aynı sayfada yer alan kendi tasarımını oluştur butonu yardımı ile kendi tasarımınızı yapabilirsiniz.  Ardından ise siparişinizi tamamlayıp, grafikerlerimizin dönüşünü bekleyebilirsiniz.

Baskı Süreci

Seçiminiz, grafikerlerimizin önüne geliyor ve çözünürlük, yerleşim payı, kesim payı ve benzeri özellikleri ile değerlendirilip, kontrol ediliyor. Baskıya gitmeden önce son şekli verilip, baskıya uygun hale getiriliyor.  Online baskı merkezi olarak, tüm bu süreci en hızlı şekilde yönetmeyi arzu ediyoruz. Dolayısıyla neredeyse işinizi sahiplenip, en az sizin kadar titizlenerek hareket ediyoruz. Baskı onayını aldıktan sonra en hızlı şekilde basımını gerçekleştirip, 1 iş günü içerisinde kargoya veriyoruz. Dolayısıyla siz de zaman kaybetmeden siparişinize kavuşmuş oluyorsunuz. Kartvizitten sticker tasarımlarına, katalogdan tanıtım ürünlerine ve etikete kadar pek çok farklı basılı ürünü burada bulabilir, burada yer almayan istekleriniz için ise online baskı merkezi olan www.basyolla.com ile info@basyolla.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.