Uzun uğraşlar sonucu hayalinizde yer alan işletmeyi kurma kararı verdiniz. Yüksek kazançlar elde etmek için çıktığınız bu yolculuk sırasında birçok masraf sizi beklemektedir. Öncelikle dijital dünyada yer aldığımızdan dolayı dijital ürünlere olabildiğince bütçe ayırmanızı öneririz. Profesyonel bir başlangıç için ilk başta gerekli olan tüm baskı, basılı ürünleri hazırlamanız gerekiyor Bir şirketin ihtiyaç duyduğu baskı çeşitleri Basyolla tarafından anlatılmıştır.

Görünür Olun!

Ticarete yeni yeni atıldığınız şu günlerde her an elinizin altında olması gereken baskı ürünlerinin hangileri olduğu hakkında bilgi vermek istiyoruz;

Kartvizit: Yeni bir işletme kuran herkes daha ilk günlerden birçok insanla tanışır. İşletmenizi iş dünyası içerisinde tanıtan, kurumsal kimliğinizi ön plana çıkaran ve karşıdaki insanlara güven veren en vazgeçilmez araçlardan birisi kartvizittir. Ticari hayatta kimliğiniz olan kartvizitler işletmeleri tanıtan en önemli şeylerden birisidir. Yeni bir iş kuran kişilerin ilk olarak edinmeleri gereken şeylerdendir.

Fatura: Fatura her işletmeye yönelik özel olmalıdır. Üzerinde işletmenizin logosu bulunan irsaliye ve fatura gibi evraklar tamamen işletmelere özel olarak tasarlanmalıdır. Yasal onay gerektiren bu belgeler Basyolla tarafından güvenilir bir şekilde tasarlanıp teslim edilmektedir.

Zarf: İçerisinde fatura veya evrak konulan Zarflar işletmeye yönelik kaliteli olmalıdır. Zarfın kalitesi aslında işletmenin işine ve müşteriye verdiği değeri ortaya koymaktadır. Her firmaya özel olarak tasarlanan zarflar üzerinde işletme logosunu taşımalıdır.

Antetli Kağıt: Üzerinde yine işletme logosunun ve diğer bilgilerin yer aldığı antetli kağıt şirketlerin duruş açısını göstermektedir. Genellikle kurumsal ve özel yazışmalarda kullanılan antetli kağıt yüksek baskı kalitesine sahip olmalıdır.

Dosya: Cepli dosyalar üzerinde şirket bilgilerini ve logosunu taşıyan özel ekipmanlardır. Dosyalar evrak ve verilerin güvenilir bir şekilde saklanmasını, ulaştırılmasını sağlar.

Katalog & El İlanı & Broşür: Kurumsal kimliğin oluşmasında önemli bir yere sahip olan katalog, broşür ve el ilanları ancak alanında uzman kişilerce hazırlanması durumunda etkisini göstermektedir. Basyolla, bu konuda ülkemizin en başarılı baskı firmaları arasında yer almaktadır.

Etiket & Sticker: Bir Şirketin İhtiyaç Duyduğu Baskı Çeşitleri yazımızın son sırasında Etiket ve Sticker yer almaktadır. Hizmetlerin bir göstergesi olan etiket ve sticker, üzerinde işletme logosu ve bilgilerini taşımaktadır. Ürünleri daha ilgi çekici hale getiren bu ürünler, şirketin müşteriler gözündeki itibarını artırmaktadır.

Detaylı bilgi için https://www.basyolla.com/etiket-baski adresini ziyaret edebilirsiniz.