Kartvizitler iş hayatında ve marka bilinirliğini arttırmak için kullanılan başlıca ögelerden biridir. Farklı tasarımlar ve şekillerle karşımıza çıkan kartvizit tasarımları için belli başlı bilgilerin de kullanılması gerekmektedir. Bu doğrultuda belirtilen bilgiler eklendikten sonra bir diğer önemli hususta kartvizit tasarım renkleridir. Siyah ve beyaz renk olarak her zaman asilliğini koruyan renkler arasındadır ve sıkça tercih edilmektedir. Bu yazıda da sizler için siyah ve beyaz renklerinin kullanıldığı özel kartvizit örneklerini derledik.

#1.Kartvizit Örneği

Bu kartvizit tasarımında dikey bir model seçimi kullanılarak siyah ve beyazın zıtlığını barındıran kartvizit çeşitleri tercih edilmiş.

#2.Kartvizit Örneği

Bu kartvizit tasarımında ise yatay bir model kullanılarak marka logosu ön plana çıkarılmış ve ön yüzde ise bilgilere yer verilmiş.

#3.Kartvizit Örneği

Yine dikey bir model seçilerek hazırlanan bu kartvizit tasarımında da lüks kartvizit kullanılarak baskı alınmış durumda.

#4.Kartvizit Örneği

Bu kartvizit tasarımını ise diğerlerinden ayrı kılan köşelerin ovalleştirilmesiyle yatay bir tasarımların elde edilmesi olmuş.

#5 .Kartvizit Örneği

UV baskı tekniğiyle hazırlana bu kartvizit tasarımında ise yazılar parlak bir renkle ön plana çıkarılırken siyah beyaz vurgulanan renkler olmuş.

#6.Kartvizit Örneği 

Burada da lüks kartvizit modeli kullanılarak kartvizit tasarımı oluşturulmuş ve dikey bir model seçilerek kartvizit son halini almış.

 

Sizler de siyah beyaz kartvizit tasarımlarınızı baskı olarak almak isterseniz https://www.basyolla.com/kartvizit-baski adresini ziyaret edebilir seçeceğiniz modellerle siparişinizi oluşturabilirsiniz.