Pola Kart ile Nostaljik Fotoğraflar Edinin!

Neredeyse her alanda olduğu gibi günümüzde birçok alanda eskiye dönüş yaşıyoruz. Bunlardan biri de fotoğraf alanıdır. Eskiden kullanılan fotoğraf makinelerine olan ilgi her geçen gün artıyor. Özellikle de polaroid makinelere. Ne yazık ki son zamanlarda artan ilgi sebebiyle bu nostaljik makineler piyasada çok kolay bulunmuyor. Bulunsa bile yüksek fiyatlı olabiliyorlar. Bu sebeple son zamanlarda popüler olan pola kart baskılar sayesinde bu tarz fotoğraflara ulaşmak çok daha kolay hale geldi.

Pola Kart ile Uygun Fiyatlara Baskı Alın

Fotoğraflarımıza polaroid makinelerden çekinilmiş havası katacak olan bu baskı yöntemiyle artık herkes pola kartlı fotoğraflara sahip olabiliyor. Bu kartların tercih edilmesinin ilk sebeplerinden biri polaroid makinelerin kolay bulunamıyor olmasıdır. Ayrıca bu makinelerin kartları da yüksek fiyatlara satılıyor. Bu yüzden bu özel baskı, daha düşük maliyetlerle fotoğraflarınızı pola kart olarak bastırmanıza yardımcı oluyor. Bu tür baskının tercih edilmesinin bir diğer sebebi ise müşteri, istediği her fotoğrafı bu kartlara bastırabilir. Polaroid makinelerde olduğu gibi o an çekilen bir fotoğraf olmasına gerek kalmıyor. İsterseniz on yıl önce çekindiğiniz bir fotoğrafa pola kart baskı sayesinde hayat verebiliyorsunuz.

Polaroid makinesi olmadan da pola kartlara sahip olabilmenize imkân veren bu baskıda, orijinal polaroid kart boyutları gibi 9×11 ve 8×5 olarak iki farklı ebat seçeneği de mevcuttur. Anılarınızı bu boyutlardan birini seçerek bastırabilirsiniz. Doğum günleri, partiler, tatiller, düğünler, mezuniyetler gibi hayatlarımızdaki önemli anları pola kart baskı sayesinde artık telefonlarımızda kalmak zorun değiller. İster albümlerde isterseniz evinizin bir köşesinde dekorasyon olarak kullanabileceğiniz çok şık pola kartlara ulaşmak artık çok mümkün. Tamamen müşteriye özel olan bu kart baskılar ayrıca çok şık ve anlamlı bir hediye de olabilir. Sevdiklerinizle olan ve içinizi ısıtan anılarınızın eski fotoğrafların nostaljisiyle ölümsüzleşmesine imkân sağlayacak.

Pola kartlar albümlerde kullanılmak, çerçevelenip odanızda veya işyerinde sergilemek veya sizin için değerli olan kişilere bir hediye alternatifi olarak sıklıkla tercih ediliyor. Eski nostaljik fotoğrafların çok daha düşük maliyetler karşısında günümüzde de yaygın olarak kullanılmasını sağlayan pola kartlarla, sizler de istediğiniz her anınızı ölümsüzleştirebileceksiniz.

Sizler de fotoğraf baskılarınızı pola kart olarak almak isterseniz https://www.basyolla.com/polakart adresini ziyaret edebilirsiniz ve dilediğiniz fotoğrafları yükleyerek talebinizi oluşturabilirsiniz.