Sticker bir ya da iki tarafında da duyarlı yapışkan bulunan basılı bir kağıt, plastik, vinil veya başka bir malzemeden üretimi yapılan baskı ürünleridir. Dekorasyon ve diğer işlevsel alanlar için kullanılabilen stickerların farklı şekil ve boyutlarının yanı sıra renk ve tasarımları da ihtiyaca göre farklılık gösterebilir.

Sticker Türleri Nelerdir?

Stickerlar belirtildiği gibi farklı amaçlar için kullanılabilir. Bu noktada belirli sticker türleri de bulunmaktadir. Genel hatlarıyla inceleyecek olursak sticker türleri ise:

olarak sınıflandırılabilir.

Basyolla.com Sticker

Sticker Ne için Kullanılabilir?

Stickerların birçok işlevselliği bulunabilir. Stickerın başlıca kullanım amaçlarından biri tanıtım yapmaktır. Markanızın ya da kurumunuzun tanıtımını ya da ilgili bilgileri kısaca aktarmak için bu ürün kullanılabilir. Bunun yanı sıra uyarı, yön gösterme ve dekorasyon gibi amaçlarla da kullanılabilir. Buna ek olarak, hobi amacı ile kullanılan stickerlar da bulunmaktadır. Kullanıcının talebine göre oluşturulabilen stickerlar neredeyse her alanda efektif olarak kullanılabilir.

Sticker Tasarımı Nasıl Olmalıdır?

Sticker tasarlarken ilk adım ihtiyacınızın belirlenmesidir. İhtiyacınızı belirledikten sonra vermek istediğiniz mesajı belirleyebilirsiniz. Bir sonraki adımda ise talep edeceğiniz stickerin ebatlarına karar verebilirsiniz. Ebatlara da karar verilirse sırada renk seçimleri gelmektedir. Renk seçimleri ile oluşturduğunuz tasarımınızı kullanarak farklı türde stickerlar edinebilirsiniz.

Sticker Tasarımı

Sticker Fiyatları Nasıldır?

Sticker fiyatları belirleyeceğiniz ebat ve türe göre farklılık göstermektedir. Net bir şekilde fiyat alabilmeniz için ne türde sticker kullanacağınızı ve hangi boyutlarda olması gerektiğine karar vererek talebinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Sizler de sticker siparişinizi oluşturmak için farklı modelleri https://www.basyolla.com/etiket-baski adresinden inceleyebilir seçeceğiniz ürün modeline ait tasarımı yükleyerek stickerlarınızı hızlıca edinebilirsiniz.