Not Defterinin Kullanım Alanları

Okullar, dükkânlar, hastaneler gibi pek çok farklı alanda kullanılan not defterleri hem kullanışlı hem de kullanım alanları oldukça geniş olan ürünlerdir. Bu sebeple de firmaların en çok tercih ettiği ve promosyon olarak müşterilerine sunduğu tanıtım ürünlerinden en yaygın olanı da not defteridir. Her firmaya uygun şekilde hazırlanabilen not defteri tasarımları elden ele dolaşan ve herkes tarafından kullanılan bir ürün olması nedeniyle de marka tanıtımı için çok faydalı bir üründür.

Not Defteri Çeşitleri

Not defterleri amaca ve isteğe göre farklı boyutlarda üretilebilir ama promosyon ürünü olarak yaygın şekilde A4, A5, A6 boyutundaki not defterleri tercih edilir. Marka adına üretilen not defterleri, müşterilerin yanında taşıyabildiği ve gittikleri her yerde markayı öne çıkaracakları için birer pazarlama aracıdır. Bu nedenle de not defterlerinin tasarımı önem verilmesi gereken bir konudur. 

Not Defteri Tasarımı

İletişim ve Adres Bilgileri

Not defteri tasarımlarında eksik edilmemesi gereken bir unsur da markaya ait iletişim bilgileridir. Not defterlerine ulaşan potansiyel müşterilerinizin sizlere daha kolay bir şekilde ulaşabilmesi ve sürekli müşteriniz haline dönüşebilmesi için iletişim bilgilerine not defterleri üzerinde yer verilmelidir. Özellikle açık adres, mail adresi, telefon numarası gibi bilgilerin not defteri tasarımında olması gerekir. Bu yolla sizlere ulaşan müşteriler olacaktır ve marka tanıtımı için not defteri baskısı kullanmak işe yarar bir hal alacaktır.

Not Defteri Kapak Tasarımı

Logosuz Reklam Olmaz

Tasarım esnasında koyulacak logo, slogan ya da marka adı gibi ögelerin boyutu da oldukça önemlidir. Bu unsurlar ne çok büyük ne de çok küçük olmalıdır. Basılacak unsurlar büyük boyutta olursa not defteri işlevini yitirir ve not alacak kısımlar daralır. Öte yandan tasarımlar küçük olursa müşterilerin dikkatini çekmez ve not defterlerinin markayı tanıtma işlevi tam olarak yerine getirilemez. Not defteri tasarımlarında ürünlerinizin görsellerine de yer verebilirsiniz. Böylece markanızı ve ürünlerini daha fazla açıklayan ve görsel kullandığınız için daha dikkat çekici bir not defteri tasarımına sahip olabilirsiniz.

Gerek toplantılarda ve iş hayatında gerekse günlük hayatta büyük bir role sahip olan not defterleri, markaların isimlerini duyurmaları için çokça kullanılan tanıtım ürünleridir. Belirlenen kitlenizin dikkatini çekecek bir tasarımla ortaya konan not defterleri ise satışları arttırma konusunda daha başarılı olacaktır.

Sizler de kişiye özel ya da markanıza özel tasarımlarla not defterlerinizi edinmek isterseniz https://www.basyolla.com/not-defteri adresini ziyaret edebilir ve yükleyeceğiniz tasarımlarla siparişinizi oluşturabilirsiniz.