Çift Taraflı Sticker Etiket

Etiketlerin kullanım alanları her geçen gün çeşitlilik kazanmaya devam ediyor. Bizler farkında olsak da olmasak da gün içerisinde markalar ve mağazalar tarafından kullanılan birçok etikete denk geliyoruz. Etiketler; kullanım alanlarına, sahip oldukları özelliklere ve baskı sırasında kullanılan yöntemlere göre çeşitlilik gösteriyor. Neredeyse her gün tanık olduğumuz bir etiket türü ise çift taraflı etiketlerdir.

Çift Taraflı Sticker Kullanım Alanları

  • Can Kapı
  • Pencere
  • Vitrin
  • Araç Camı

Çift taraflı etiketlerin kullanım alanları oldukça geniştir. Fakat genel olarak cam yüzeylerde kullanılır. Bu sebeple de cam etiketi olarak da adlandırılır. Örneğin mağaza girişlerinde bulunan ve o mağaza için geçerli olan kredi kartlarının belirtildiği etiketler bu tür sticker yardımıyla yapılır. Cam etiketlerinde amaç, yapıştırılan etiketin hem iç taraftan hem de dış taraftan görülebilir olmasıdır. Bu sebeple de cam kapı, pencere ve vitrinlerde sık sık kullanılır. Buna ek olarak bir diğer kullanım alanı ise araçlardır. Müşterilerin araçlarını kişiselleştirmeleri adına çift taraflı etiket baskısını araç etiketi olarak da kullanabilirler.

Sigara İçilmez Cam Etiketi

Çift Taraflı Etiketler Nasıl Basılır?

  • Bu tür baskıda ilk olarak şeffaf malzeme üzerine arzu edilen tasarımın baskısı yapılır.
  • Elde edilen bu baskının üzerine de bir kat tam zemin beyaz baskı uygulaması gerçekleştirilir.
  • Son olarak beyaz baskının üzerine de istenilen tasarımın arka yüzeyinin baskısı yapılır. Bu son aşama oldukça önemlidir çünkü elde edilen baskının her iki taraftan görünmesi de bu aşamaya bağlıdır.

Bu üç aşamalı baskı süreci sonucu elde edilen çift taraflı etiket, cama yapıştırıldıktan sonra hem içeriden hem de dışarıdan düz bir şekilde görülebilir oluyor. Kısaca müşteri tarafından istenilen marka, logo, ya da ürün bilgisi gibi unsurların iki taraftan da görülebilir baskısı elde edilmiş olunuyor.

Cam gibi çift taraflı yüzeylere gerçekleştirilecek olan baskının, her iki taraftan da düzgün ve doğru bir şekilde görülebilmesi gerekir. Basılan etiketin cama uygulanmasının ardından hiçbir sorun ortaya çıkmamalı ve baskının bir taraftan gözükmemesi gibi bir sorunla karşılaşılmaması gerekir. Bu sebeple de bu tarz cam etiketi ve araç etiketi uygulamalarında çift taraflı etiket kullanılması istenilen tüm özelliklerin elde edilmesine imkân sağlayacaktır.

Sizler de çift taraflı etiket siparişlerinizi vermek için https://www.basyolla.com/cift-tarafli-sticker-etiket adresini ziyaret edebilir ve yükleyeceğiniz tasarımlarla siparişinizi tamamlayabilirsiniz.