Bardak altlığı, içeceklerinizin soğuk ya da sıcak olması durumunda bardaklarınızın yüzeyle doğrudan temas etmesini engelleyen bir üründür. Bardak altlıkları koruyucu ve dekoratif fonksiyonu olan ürünlerdir.  Son yıllarda baskılı bardak altlıkları birçok işletme tarafından reklam, tanıtım ve promosyon ürünü olarak kullanılmaktadır.

Özellikle ofis ortamında çalışan müşterileriniz ya da hedef kitleniz varsa firmanızın uygun maliyetlerle reklamını yapabilmek için bardak altlığı tercih edebilirsiniz. Ayrıca kahvehane, kafe, restoran, alkollü işletmelerde bardak altlığı çok doğru bir seçim olacaktır.

Direkt olarak ya da dolaylı yollardan içecek sektöründe faaliyet gösteren bir işletmeniz varsa firma tanıtımı için bardak altlığı satın alabilirsiniz. Çevrenizdeki ve faaliyet alanınızdaki işletmelere kullanmaları ve dağıtmaları için özel baskılı bardak altlıkları yaptırabilirsiniz.

Bardak Altlığı Kullanım Alanları Nelerdir?

Bardak altlığı sadece bardak koymanın yanında birçok amaçla kullanılabilir. Özellikle farklı promosyon ürünü arayan işletmeler için çok cazip ve uygun maliyetli bir seçimdir. Genel olarak bardak altlığı kullanım alanları şöyledir;

  • Her sektörden faaliyet gösteren firmaların ve ürünlerin tanıtımının yapılması adına
  • Hizmet verdiği sektör gereği bardak altlığı kullanan işletmelerde reklam amacıyla
  • Özel günlerde sevdiklerinize hediye olarak
  • Özel etkinliklerde davetiye olacak şekilde
  • Düğün şekeri tercih etmek istemeyenler için hediye amaçlı
  • Partilerde ya da gıda işletmelerinde süs eşyası olarak
  • Mobilyaların zemininin çizilmemesi adına altlık görevinde
  • Sallanan masa ve sandalyelerin dengesini sağlarken
  • Çeşitli durumlarda not kağıdı yerine bardak altlığı kullanılabilir.

Markanıza ait slogan ve logolarda tanıtım ve reklamınızı bardak altlığıyla kolayca yapabilirsiniz. Ayrıca bardak altlığı sayesinde ofisinizde ya da işletmenizde masaların sıcak ya da soğuk karşısında yıpranmasının önüne geçebilirsiniz.

Bardak Altlığı Siparişi Verirken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Bardak altlığı siparişinde öncelikle kaç adet satın alacağınız ve ürünün hangi malzemelerden üretileceği olacaktır. Özellikle reklam ve tanıtım çalışmaları için bardak altlığı tercih ediyorsanız ürünün çabuk aşınmaması gerekiyor. Bunun yanında bardak altlığının üzerine dökülen gıdalarla lekelenmeyecek özellikte olması gerekiyor.

Bardak altlığı siparişi verirken kullanım amacı da çok önemlidir. Kullanım amacına göre karton ya da PVC malzemeyi seçebilirsiniz. PVC malzemeler yüksek maliyetli olsa da uzun ömürlü ve kaliteli bir kullanım vadeder. Bunun yanında doğal taş, ağaç dilimi ya da mantar bardak altlığı seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz. Ayrıca satın altığınız ürünün baskı kalitesi de yüksek olmalıdır. Baskıda silinme ve yıpranma olursa tanıtım ve reklam amacının dışına çıkabilir.

Bardak Altlığı Fiyatları

Bardak altlığı fiyatları; ana üretim malzemesi, boyutları, adet sayısı, baskı türü gibi unsurlara göre belirlenir. Bu yüzden sipariş vermeden önce üretim malzemesini ve satın alacağınız adeti belirterek fiyat teklifi alabilirsiniz.

Firmanızı tanıtacak kaliteli tanıtım ürünü olacak bir bardak altlığı satın almak istiyorsanız https://www.basyolla.com/bardak-altligi adresinden sipariş verebilirsiniz.