Günümüzde elektronik platformlar üzerinden iletişim ve bilgi paylaşımı her ne kadar yaygınlaşsa da birçok sektörden iş sahipleri ve iletişim bilgilerini karşı tarafla paylaşmak isteyen kişiler kartvizitlere ihtiyaç duyuyor. Bu noktada da en özel kartvizit tasarımına sahip olmak için neler yapılabileceğine dair kafalarda soru işaretleri oluşabiliyor. Kartvizit tasarımına karar vermek için birçok kişi araştırma yapıyor ve nihai tasarımına karar vererek kartvizit baskısını alabiliyor. Bu sebeple sizler için ilham kaynağı olacak kartvizit örneklerini yazımızda derledik. Sizler de bu örnekleri inceleyerek kartvizit tasarımı konusunda fikir edinebilirsiniz.

Kartvizit Örnekleri

1.Bu kartvizit örneğinde sade bir tasarım ön plana çıkarılmış. Ön sayfasında simetrik bir şekilde sıralanmış kişisel bilgiler varken unvan ve isim bilgileri hemen yanında yer alıyor. Kartvizitin arka kapağında ise çalıştığınız kurum ya da markanıza dair bir tasarım kullanılmış durumda.

Kartvizit Örneği 1

 

2.Bu kartvizit örneğinde ise isminiz ve soyadınız okunabilir bir şekilde kartvizitin kenarlarına yerleştirilirken diğer bilgiler de kartvizitin orta bölmesinde yer alıyor. Dilediğiniz renklerle tasarlayabileceğiniz modelde markanızı da ön planda tutarak ulaşmak istediğiniz kişilere keyifle saklayabilecekleri bir kartvizit iletebilirsiniz.

Kartvizit Örneği 2

 

3.Kartvizit örnekleri yalnızca yatay tasarımlarla sınırlı değil. Dilerseniz dikey şekilde de tasarlayabileceğiniz kartvizitlerle farklılık yaratabilir. Dikkat çeken tasarımlarla ulaşmak istediğiniz kişilere bu şekilde ulaşabilirsiniz. İsminiz ya da markanızda daha büyük fontlar kullanabilir diğer bilgilerinizi ise dilediğiniz şekilde sıralayarak kartvizit tasarımınızı tamamlayabilirsiniz.

Kartvizit Örneği 3

4.Bu kartvizit örneğinde standart kartvizit kağıtlarının aksine şeffaf kartvizit modeli kullanılmış. Sizler de standart kartvizit kağıtlarına alternatif arıyorsanız transparan olarak üretilen bu modelleri tercih edebilir kartvizit tasarımlarınızı farklı bir boyuta taşıyabilirsiniz.

Kartvizit Örneği 4

5.Sırada daha farklı tasarımlar arayanlar için kare kartvizit örneği yer alıyor. Bu kartvizit örneğinde ise ön tarafta isminiz ve kişisel bilgileriniz yer alırken kartvizitin arka tarafını bir görselle ve isminizle süsleyebilirsiniz.

Kartvizit Örneği 5

6.Bu kartvizit örneğinde ise yine bir yatay tasarım kullanılmış durumda ancak tasarımı farklı kılan detaylardan biri QR kod kullanılması. Sizler de tasarımlarınıza QR kod ekleyerek kartvizitinizi ileteceğiniz kişileri kişisel web sitenize ya da markanızın sitesine yönlendirebilirsiniz.

Kartvizit Örneği 6

7.Buradaki kartvizit örneğinde de lüks kartvizit modeli olarak adlandırılan katlı yapıya sahip kartvizitlerinizi oluşturabilirsiniz. Kalınlığı normal kartvizitlere göre daha fazla olan bu modelleri de farklı sektörlere uyarlayabilir dikkat çeken kat renkleri uygulayabilirsiniz.

Kartvizit Örneği 7

8.Son örneğimizde de daha klasik ancak görsel tasarım olarak derinleştirilmiş bir kartvizit modelini sizler için sunuyoruz. Burada da ufak görsel yanılsamalarla derinlik kazandırılmış bir kartvizit tasarlayabilir markanızı ön plana çıkarabilirsiniz.

Kartvizit Örneği 8

 

Sizler de tasarımınıza karar verdikten sonra https://www.basyolla.com/kartvizit-baski adresinden siparişinizi vererek kartvizitinizi edinebilirsiniz.