Kartvizit tasarımı kurumunuz/mesleğiniz için önemli bir husustur. Konu kartvizit olunca mesleğinize ya da firmanıza en uygun şekilde tasarlanması gerekmektedir. Çünkü kartvizitler bir etiket olarak düşünülebilirler. Kaliteli bir tasarım imajınız açısından olumlu etki bırakır ve güçlendirir. Kartvizit tasarımında öncelikte rahat okunabilmesi önemlidir. Üzerinde pek çok önemli bilgi barındırırlar. İletişim bilgileri, adres, mail adresi mutlaka olmalıdır. Unutmayın ki amaç kendinizi başkalarına tanıtmaktır. Kartvizit tasarımı okunaklı olmalıdır, karmaşa olmamalıdır. Sosyal medya bağlantıları eksiksiz bulunmalıdır.

Dilerseniz sitemiz Basyolla.com aracılığı ile çarpıcı, canlı renkli, farklı yapıda kağıtlar ve baskı şekilleri ile istediğiniz tasarımları oluşturabilirsiniz. Sitemizde standart kartvizit tasarımı yanında kare kartvizit tasarım formu da bulunmaktadır. Şekil olarak daha dikkat çekici ve minimal bir alternatif olarak düşünülebilir. Farklı olmak isteyenlerin, sadelikten yana olanların tercih edebileceği nitelikte sunulmaktadır.

Avukat Kartvizit Tasarımları

Kartvizitiniz sizinle birlikte bir bütündür. Renk, tasarım, logo vb. tüm küçük ayrıntılarıyla birlikte sizi en iyi temsil edecek şekilde tasarlanması gerekir. Kartvizit tasarlarken renk seçimi çok önemlidir. Her renk bir anlamı temsil etmektedir ve bu anlamların büro veya departman yapınız ile örtüşmesi gerekmektedir. Örneğin mavi rengin güç ve güven veren bir algı yarattığı düşünülür. Bir hukuk bürosu için kartvizit tasarlamak isterseniz bu rengi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bununla birlikte adaleti simgeleyen görseller de kullanarak etkili tipografik karakterlerle destekleyebilirsiniz.

Emlak Sektörü Tasarımları

Emlakçılar için kartvizit tasarımı oluşturulurken öncelikle iş yeri bilgilerinin kısa ve öz ifade edilmesi ve tasarımda farklılık ortaya koymak, ilgi çekici bir görünüm sağlamak önemlidir. Kartvizit sayesinde acil bir iş durumuyla karşılaşıldığında iletişim bilgilerinin müşteriye sunulmuş olması kolaylık sağlar ve akılda kalıcılık sağlanmış olur. Eğer ciddi bir duruş sergilemek isterseniz siyah rengi zemin olarak kullanabilirsiniz. Üzerine dilediğiniz renkleri katıp ciddiliği kırabilirsiniz, kırmızı, mavi, yeşil, turuncu, sarı, turkuaz, pembe, ya da mor renklerinden herhangi biri siyah kartlar üzerinde çok etkili görünmektedir.

Fast Food Sektörü Tasarımları

Kartvizitiniz sizin kimliğiniz olduğu için onu farklı kılacak ilk özelliği rengidir. Fakat renk seçimine dikkat ederken kartınızın üzerine gelecek yazıların okunur halde olmasına dikkat etmeniz, renkleri ona göre seçmeniz gerekiyor. Fast Food kartvizit tasarımlarında genellikle dikkat çekmek ve duyuları uyarıp harekete geçirmesi sebebiyle kırmızı rengi tercih edilir. Tasarımı ise isteğinize göre iştah açıcı görsellerle ya da sade birkaç vektörle süsleyebilirsiniz.

Detaylı bilgi ve kartvizit tasarımları için https://www.basyolla.com/kartvizit-baski adresini ziyaret edebilirsiniz.