Kitap Ayracının Kullanımı

Kitapseverler için kitap ayraçlarının yeri oldukça önemlidir. Öyle ki birçok kitapsever kitap ayracı koleksiyonu yapar. Bu durum göz önüne alındığında da bir promosyon, ürün tanıtımı veya marka bilgilendirmesi amacıyla kitap ayraçlarının kullanılması oldukça mantıklı bir seçenektir. Kitap ayracı müşterilerin neredeyse her gün gördüğü ve yanından ayırmadıkları bir araçtır. İnsanlarda ayrı bir öneme sahip olan kitap ayraçları sayesinde kaliteli, göz önünde ve düşük maliyetli bir araçla marka bilinirliğinizi kolaylıkla arttırabilirsiniz.

Marka adına tanıtım ürünleri olarak karşımıza sıklıkla çıkan bir araç da kitap ayraçlarıdır. Bir promosyon ürünü olarak kitap ayraçlarını tercih eden firmalar genel olarak kitap dağıtımı yapan şirketler ve yayınevleridir. Bu araçlar yardımıyla yeni çıkan kitapları veya kampanyalarını müşterilerine duyurabilirler. Fakat kitap ayraçlarının marka tanıtımı adına çok özel ve eşsiz bir yöntem olduğunun farkına varan diğer firmalar tarafından da tercih edilir.

Kitap Ayracı Baskısı

Kitap ayraçları standart edatlarında yani 19×6 cm boyutlarında basılır. Daha büyük veya küçük boyutlar seçilmemesini sebebi kitap arasında kaybolup gitmesin ya da kitaptan taşmasın diyedir. Fakat müşterinin arzusu ve ihtiyacı doğrultusunda kişiye özel ayraçların baskısın kâğıt seçimi yapılabilir. Müşteri baskıdan önce 300 gram kuşe kâğıt veya 300 gram Kraft kâğıt arasından kendisine uygun olanı seçme imkânına sahiptir. Geri dönüştürülebilir ve birçok farklı kağıt seçeneğiyle de kitap ayraçlarınızı edinmeniz mümkündür.

Kişiye özel ayraç tasarımları, ayracın her iki yüzünün de kullanılabilmesini sağlar. Bu sayede de firmayı veya tanıtmak, logo, slogan, resim gibi unsurları sıkışık olmayacak ve gözü yormayacak şekilde ayraç üzerine yerleştirilebilir. Müşterinin özel tasarımı sayesinde yalnızca markaya ve müşterinin ihtiyaçlarına özgü olan ayraçlar hazırlamak için talepler her geçen gün artıyor. 

Kitap Ayracı ile Markanızı Tanıtın

Müşterilerin görsel hafızalarına direkt olarak geçecek olan kitap ayraçları sayesinde marka adınızı tanıtmak artık çok kolay hale geliyor. Markanız veya ürünleriniz adına özel olarak bastıracağınız ayraçlar sayesinde akılda kalıcı, dikkat çekici ve müşterilerinizin kitaplarını ellerine her alışında karşılarına çıkacak bir tanıtım aracına sahip olmuş olursunuz. Ayrıca herkesin aklına gelmeyen bir araç olduğundan dolayı siz kullandığınızda diğer rakip firmalardan bir adım öne geçer ve müşterilerin gözünde özverili bir marka haline gelirsiniz.

Sizler de markanıza ya da kişiye özel kitap ayraçlarının baskısını almak isterseniz https://www.basyolla.com/kitap-ayraci adresini ziyaret edebilir ve yükleyeceğiniz tasarımlarla siparişinizi hızlıca oluşturabilirsiniz.