Bloknot defter, not alma ihtiyacına karşı tasarlanmış olan pratik bir not alma defteridir. Günlük hayatta evde ya da ofiste her zaman not almanız gerekebilir. Bu yüzden her zaman önemli bilgileri not edebileceğiniz ve aynı zamanda yanınızda taşıyabileceğiniz bloknot defterleri tercih edebilirsiniz.

Bloknot defterler kullanım amacınıza göre farklı boyutlarda ve kullanım özelliklerinde üretilebilmektedir. Ayrıca işletmeniz için bu defterleri promosyon ürünü olarak da kullanabilirsiniz. Firma tanıtımı, firma reklamı ya da promosyon ürünü olarak müşterilerinize ve potansiyel müşterilerinize verebilirsiniz.

Yoğun ve sosyal iş hayatı olan kişiler ya da öğrencilerin her an not alması gerekebilir. Ayrıca evde de alışveriş listesi yapılacak ya da çeşitli notlar alınabilecek pratik bir ürün tercih etmek istiyorsanız bloknot defterleri tercih edebilirsiniz.

Bloknot Defter Çeşitleri

Not almayı pratik hale getiren, hayatınızı kolaylaştıran önemli bir ürün olan bloknot defterler her ihtiyaca uygun olarak üretilmektedir. Basyolla olarak ihtiyacınıza yönelik A4 bloknot, A5 bloknot ve A6 bloknot çeşitlerini üretiyoruz.

Spiralli olarak üretilen bloknot defterler spiral rengi beyazdır.  Kullanım amacınıza göre 60 yaprak ya da 90 yaprak üretim yapıyoruz.  Sistemde baskı dosyası da yükleyerek üzerindeki görüntünün nasıl olacağına karar verebilirsiniz.

A4 bloknot çeşitleri pratik yapısı ve arkasındaki mukavva sayesinde not almayı kolaylaştıracak şekilde tasarlanmaktadır.  Üzerinde marka, firma ve işletmenize ait bilgiler veya logolara yer verebilirsiniz. Tanıtım detaylarını en iyi şekilde yerleştirerek marka bilinirliğinizi arttırabilirsiniz.

Tercinize göre spiralli dışında ciltli ya da tutkallı şekilde de üretim yapıyoruz.  Ürünleri kişiselleştirebilirsiniz ve istediğiniz sayıda üretimi en kısa sürede yaparak sizlere yolluyoruz.

Bloknot Defter Avantajları Nelerdir?

Bloknot defter firmalar tarafından çeşitli amaçlarla kullanılmaktadır. Bu ürünlerin avantajlarını şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Yoğun iş temposunda yapacağınız her detayı pratik bir şekilde not alabilirsiniz.
  • Sert zeminlerde ve her türlü çalışma ortamında dayanıklı bir yapıya sahiptir.
  • Evinizde pratik notlar alabileceğiniz çok yönlü bir kullanıma sahiptir.
  • Firmanızın reklamını yapabilirsiniz.
  • Promosyon ürünü olarak markanızın her zaman akılda kalıcı olmasını sağlar.
  • Davetlerde ya da etkinliklerinizde kurumsallığınızı tamamlayıcı olarak dağıtabilirsiniz.

Bloknot Defter Fiyatları

Bloknot defter fiyatları için öncelikle firmamızdan bilgi alabilirsiniz. Defter fiyatları ürünün malzemesine, üretim yöntemine ve boyutuna göre değişmektedir. Bloknot defterler istediğiniz boyutlarda ve türlerde firmamız tarafından özel olarak üretilmektedir.

Kaliteli bloknot defterleri sizlere uygun fiyatlara sunuyoruz.  Yaprak sayısı da fiyatlar üzerinde etkilidir. Ayrıca toplu siparişlerinizde ve dönemsel indirimlerde bloknot defterler çok daha uygun fiyatlara satışa sunulmaktadır.

Markanız için harika bir reklam aracı olacak ve hayatınızı kolaylaştıracak bloknot defter siparişleri için https://www.basyolla.com/bloknot-defter sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.